Kosten van een uitvaart

Wanneer een dierbare overlijdt en u bezig bent met het regelen van de uitvaart, probeert u uiteraard alles zo goed mogelijk te regelen voor de overledene en de naasten. Hoeveel de uitvaart kost is hierbij vaak niet uw nummer één prioriteit. Toch is het erg belangrijk dat u zich hierover laat informeren, zodat u na de uitvaart niet voor een nare verrassing komt te staan. Uitvaartverzorging Utrecht kan u informeren over wat een uitvaart in de regio Utrecht kost, en kan u helpen de juiste keuzes te maken omtrent de kosten.

In de praktijk blijkt dat mensen vaak geen idee hebben hoe duur een uitvaart is. Afhankelijk van de wensen van de overledene en de achterblijvers, kost een totale uitvaart in Utrecht of omgeving gemiddeld tussen de €4.000 en €7.000. Wij helpen u bij het in kaart brengen van de specifieke wensen en maken voor u een voorlopige kostenraming. Deze bespreken wij met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ook voor nazorg

Wij helpen met alle zaken rondom de uitvaart, maar ook na de uitvaart kunnen wij u nog bijstaan. Zo nemen wij standaard na een aantal weken contact op met de nabestaanden met onze nazorg. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Het verdriet van het verlies komt vaak pas later. We kunnen u adviseren over het regelen van praktische zaken, maar ook voor zaken als rouwverwerking staan wij voor u klaar.